Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ έχουν συμβάλλει στη δημιουργία κορυφαίων ομάδων στο γυναικείο και ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα τους.

Ιστορική ημέρα για τον Ολυμπιακό ήταν η Τετάρτη (11/04). Δύο ομάδες του Θρύλου  αγωνίστηκαν σε ευρωπαϊκούς τελικούς, με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ να σηκώνει την κούπα, ενώ η ανδρική ομάδα βόλεϊ έχασε στις λεπτομέρειες το τρόπαιο από την πιο έμπειρη Ραβένα.

Οι αθλητές και αθλήτριες των δύο τμημάτων γέμισαν χαρά και υπερηφάνεια για ακόμη μία φορά όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο Θρύλος αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη.

Τεράστιο μερίδιο της επιτυχίας και των δύο ομάδων έχουν φυσικά οι προπονητές του συλλόγου, με τους Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ να δουλεύουν σκληρά και να δημιουργούν δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Φυσικά, για να τα καταφέρουν έχουν δεχθεί την τεράστια βοήθεια του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη και του ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αξίζουν, λοιπόν, πολλά μπράβο και σε εκείνους για τις νέες τεράστιες και ένδοξες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου.