Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής μια άκρως απαιτητική σεζόν για τους παίχτες του Ολυμπιακού, και ορισμένοι εξ αυτών, βρήκαν ευκαιρία να "γιορτάσουν" την απώλεια του τίτλου, πίνοντας ...ποτάκια!

Ο Ολυμπιακός μας, το βράδυ της Κυριακής, δεν κατάφερε να κάνει το 3-2 στη σειρά με αντίπαλο τον ΠΑΟ και ως αποτέλεσμα έχασε το πρωτάθλημα Ελλάδος. Όμως αυτό, δεν πτόησε συγκεκριμένους αθλητές της ομάδας μας να βγούν , και να διασκεδάσουν έως τις πρώτες πρωινές ώρες την απώλεια αυτή.

Φαινόταν καιρό τώρα, πως ορισμένοι έχουν το μυαλό τους στις διακοπές, στην “μεγάλη” ζωή, εφόσον τα οικονομικά τους, τους το επιτρέπουν καλά κάνουν, όμως θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο “σεμνοί”, όταν ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας, δεν μπορούσε να χωνέψει την χτεσινή εμφάνιση. Διότι, ευθύνες έχουν και οι παίχτες για την απώλεια ΚΑΙ των τριών τίτλων μες στη χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τζαμέλ ΜακΛιν και Μπόμπι Μπράουν, διασκέδαζαν, όπως θα δείτε και από φωτογραφίες, σε νυχτερινό μαγαζί έπειτα από το τελευταίο επίσημο ματς του ΟΑΚΑ.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Όμως, μακριά οι μισθοφόροι από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.

Σίγουρα, λιγοστές πιθανότητες συγκεντρώνει το να ανανεώσουν την συνεργασία με την ομάδα μας…