Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (14/04) τον Δούκα στο Ρέντη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Επιστροφή στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (14/04) θα αντιμετωπίσει στο Ρέντη τον Δούκα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη θα κλείσουν το πρωτάθλημα, όντες στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία θα τους εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής, Καραμπουρνιώτη .

*Στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.