Το μήνυμα της Τζάκι Γέμελος, της νεοαποκτηθείσας παίκτριας του Ολυμπιακού, στα Social Media.

Η Τζάκι Γέμελος ανήκει στον Ολυμπιακό με κάθε επισημότητα, αποτελώντας την παίκτρια που θα κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ίδια, με ένα μήνυμά της στα Social Media, εμφανίζεται αρκετά χαρούμενη, ανυπομονώντας να ξεκινήσουν οι στόχοι των «ερυθρόλευκων».

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για να παίξω στην 7η επαγγελματική μου σεζόν στο εξωτερικό, στην Αθήνα. Αυτή η χώρα, πριν από 6 χρόνια, άφησε μια μεγάλη εντύπωση στην καρδιά μου και είχα ένα αξέχαστο έτος σε αυτή τη χώρα. Παίζοντας ως Ελληνίδα παίκτρια, παρόλο που είμαι από την Αμερική, αυτό είναι ένα πολύ ξεχωριστό πράγμα. Οι νοοτροπίες μας διαφέρουν με πολλούς τρόπους, αλλά το αίμα μου είναι ακόμα ελληνικό. Και είμαι περήφανη για αυτό.

Ο Ολυμπιακός μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στη χώρα όπου έπαιξε ο πατέρας μου. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Μετά από να παίζεις 4 χρόνια στην Ιταλία, ήταν δύσκολο για μένα να περπατήσω μακριά από την όμορφη χώρα που είναι. Και θα χάσω τους φίλους μου από το Σκιό, τη Νάπολη και όλη την Ιταλία τόσο πολύ. Αλλά τώρα είμαι ενθουσιασμένη για αυτό το νέο ταξίδι και είμαι έτοιμη για αυτή την επόμενη πρόκληση στην καριέρα μου. Σας ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν υποστηρίξει στην πορεία, δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο σημαίνει για μένα. Πάμε Ολυμπιακέ!

Δείτε την ανάρτησή της: