Η ΑΕΚ ακόμα μία φορά κρύβεται πίσω από την δική της ΕΠΟ, χωρίς να την απασχολεί η διεξαγωγή του τελικού, αλλά το ατομικό της συμφέρον και μόνο!

Ακόμα μία φορά η ΑΕΚ έδειξε πόσο «ηθική» είναι και με απάντηση στην επιστολή του Ολυμπιακού χαρακτηρίζει ότι η διεξαγωγή του τελικού θα γίνει σε όποιο γήπεδο και όποτε αποφασίσει η ΕΠΟ. Αδιαφορία στο τέρμα, δίχως σαφώς να ενδιαφέρεται καθόλου για τίποτα σχετικά με το που και πότε θα γίνει.

Αλλά τι λέμε. Είδη ξέρουν ότι τα σχοινιά είναι με δικό τους κόμπο δεμένα οπότε γιατί να ασχοληθούν. Εύλογη απορία, μήπως ξέρουν είδη και τι θα αποφασιστεί εν τέλει;

Τα κατάφερε ο Παπαπέτρου – Χάνει ένα ματς ο Φορτούνης
Τα κατάφερε ο Παπαπέτρου – Χάνει ένα ματς ο Φορτούνης

Η επιστολή της ΑΕΚ:

«Με έκπληξη λάβαμε, προ ολίγου, επιστολή σας με την οποία μας ρωτάτε εάν η ομάδα μας θέλει να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού. Βέβαια η έκπληξή μας δεν αφορά τόσο στο περιεχόμενο της επιστολής, αφού αυτό μας είχε ήδη γίνει γνωστό από τα ΜΜΕ, πριν καν μας κοινοποιηθεί, όσο στην επιλογή σας να απευθύνετε σε εμάς επιστολή για το εν λόγω θέμα.

Η συναίνεση, την οποία επικαλείστε και αποφασίσατε να επιδείξετε τα τελευταία 24ωρα, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό βήμα, το οποίο χαιρετίζουμε…  

Πραγματικά χαιρόμαστε, που επικαλείστε τον αξιακό κώδικα της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσους επιμένουν με κάθε τρόπο και σε κάθε περίπτωση να επιβάλλουν τα δικά τους «θέλω» κόντρα στους κανονισμούς και στις αποφάσεις των θεσμικών και αρμόδιων φορέων.

Είναι αυτονόητο ότι θα αγωνιστούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο μετέχουμε για πέμπτη διαδοχική φορά, σεβόμενοι, όπως από την αρχή κάναμε, την απόφαση που θα λάβει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία -σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει- είναι η διοργανώτρια αρχή του θεσμού».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24