Το Thrylos24.gr και ο Μιχάλης Μαχαίρας επικοινώνησε με τον Γιώργο Παντελάκη, μετά την κλήρωση της Ευρωλίγκας Γυναικών και την διασταύρωση με την Γαλλική Μονπελιέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν, το μεσημέρι της Τρίτης τον αντίπαλό τους για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας Γυναικών. Αντίπαλος, η Γαλλική Μονπελιέ, μια αρκετά δυνατή ομάδα, η οποία σίγουρα θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των κοριτσιών του Γιώργου Παντελάκη.

Το Thrylos24 και συγκεκριμένα ο Μιχάλης Μαχαίρας, επικοινώνησε με τον Έλληνα προπονητή. Ο Γιώργος Παντελάκης εμφανίστηκε σίγουρος για την ομάδα του και το σύνολο των παικτριών του, αναφέροντας πως στα εν λόγω ματς, θα είναι 100% έτοιμες για τη δύσκολη αυτή αποστολή. Δίνοντας φυσικά αρκετές πιθανότητες για πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε τις αποκλειστικές του δηλώσεις για την Μονπελιέ και την κλήρωση της ομάδας μας:

«Περιμέναμε να δούμε τον αντίπαλο, χωρίς να έχουμε ξεχωρίσει κάποιον. Τελικά ήρθε η Μονπελιέ, μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλές παίκτριες, αλλά εμείς έχουμε εξίσου μια δυνατή ομάδα που δύσκολα θα χάνει. Έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι και είμαι 100% σίγουρος, ότι οι παίκτριες θα είναι έτοιμες για αυτήν την καινούργια πρόκληση!»