Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Φρόιντφελντ στην επιστολή του

Ο Τάκης Μπαλτάκος δεν θέλει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και αυτό είναι κάτι που έχουμε διαπιστώσει, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα στην ΕΠΟ. Μετά την παραίτηση του Μπένετ. Θέλησε από την πρώτη στιγμή να βάλει έναν… δικό του άνθρωπο για αρχιδιατητή.

Σα να μην έφτανε που διάλεξαν αρχιδιαιτητή χωρίς ο Μπαλτάκος να απαιτήσει λίστα από την UEFA και με περίεργες διαδικασίες, σα να μην έφτανε και ότι δεν βρήκε άλλους εκλεκτούς παρά μόνο τον Σουηδό Πίτερ Φρόιντφελντ που δεν έχει εργαστεί ως παράγοντας της διαιτησίας έξω, ενώ ήταν ανενεργός τα τέσσερα τελευταία χρόνια..

Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!
Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!

Εφεραν μυστικά τον 59χρονο αρχιδιαιτητή στην χώρα μας και αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν ο Μπαλτάκος εισηγηθεί την πρόσληψή του, κάτι που συνέβη στις 10/10.

Ο Πίτερ Φρόιντφελντ είναι με την βούλα λοιπόν ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Από τη Σουηδία που βρίσκεται ο νέος αρχιδιαιτητής. Συστήθηκε στους διαιτητές. Και τους βοηθούς. Με μήνυμα που τους έστειλε και μεταξύ άλλων τους ζήτησε να αποφεύγουν τις επαφές με τους συλλόγους ή τους εκπροσώπους τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Φρόιντφελντ στην επιστολή του:

«Αγαπητοί διαιτητές και βοηθοί διαιτητές στη Super League 1,

Είχα ήδη τη χαρά να γνωρίσω όλους τους διαιτητές μέσα από τις συναντήσεις των ομάδων μας. Ωστόσο, θα ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να συστηθώ στους βοηθούς διαιτητές.

Το όνομά μου είναι Peter Frojdfeldt και είμαι ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ από τη Σουηδία, ήμουν διαιτητής της FIFA μέχρι το 2008 και μετά ήμουν προπονητής των κορυφαίων διαιτητών της Σουηδίας για πάνω από 10 χρόνια. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω σύντομα από κοντά.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω όλους ότι αν λάβετε οποιαδήποτε παράπονα ή αρνητικά σχόλια από συλλόγους ή εκπροσώπους τους, είτε πριν είτε μετά τους αγώνες, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως στην ΚΕΔ. Εμείς θα χειριστούμε την επικοινωνία με τους συλλόγους εκ μέρους σας.

Είναι σημαντικό να αποφεύγετε ως μεμονωμένος διαιτητής την άμεση επαφή σε μια τέτοια επικοινωνία με τους συλλόγους ή τους εκπροσώπους τους. Αυτό γίνεται για τη δική σας ασφάλεια και για να είμαστε ενωμένοι ως ενιαία ομάδα διαιτητών.

Τις επόμενες εβδομάδες θα σας παρουσιάσω τη νέα ΚΕΔ.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου αν προκύψει οποιαδήποτε ερώτηση».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24