Φρέρης, Χρήστου, Σταυρόπουλος: Ακόμη τρεις επαγγελματίες για τον Ολυμπιακό! (pics)

Μετά τους Μοίρα και Σταράκη, ακόμη τρεις παίκτες από τις Ακαδημίες αναμένεται να γίνουν επαγγελματίες.


Οι Μοίρας και Σταράκης έγραψαν τη δική τους ιστορία, αφού έγιναν οι νεότεροι παίκτες που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, μόλις στα 15 τους χρόνια, εισπράττοντας τον κόπο και τη δουλειά που έχουν ρίξει. Φυσικά, συγχαρητήρια ανήκουν και στους ίδιους, αλλά και στις Ακαδημίες του Θρύλου, οι οποίες κάνουν φανταστική και ουσιαστική δουλειά τα τελευταία χρόνια.

Όμως, δεν σταματάει εκεί. Ακόμη τρεις αθλητές των Ακαδημιών μας αναμένεται να γίνουν επαγγελματίες. Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» οι Νίκος Φρέρης, Νικόλας Χρήστους και Χρήστος Σταυρόπουλος αναμένεται να υπογράψουν.

Ο Νίκος Φρέρης είναι γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου 2003 και αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και τον έχει καλέσει αρκετές φορές με την πρώτη ομάδα για προπονήσεις.

Ο Νικόλας Χρήστου είναι γεννημένος το 2004 και είναι στέλεχος της Κ17 της ομάδας μας. Είναι αριστεροπόδαρος χαφ, αμυντικό χαφ και έχει ξεχωρίσει από την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Τέλος, ο Χρήστος Σταυρόπουλος είναι γεννημένος κι εκείνος το 2004 και επίσης είναι αμυντικό χαφ, αγωνιζόμενος στην Κ17 του Θρύλου. Αναμένεται κι εκείνος να γίνει επαγγελματίας όπως οι προαναφερθέντες δύο, με τον Μαρτίνς να στάζει μέλι για εκείνους, εκτιμώντας το ταλέντο τους.

Διάβασε επίσης