Οι δηλώσεις του Γιάννη Φουντούλη μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του LEN Champions League

Στις δηλώσεις του ο Γιάννης Φουντούλης αναφέρθηκε στη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Προ Ρέκο, η οποία θα μείνει ως μια μεγάλη νίκη, αν ο Ολυμπιακός δεν κατακτήσει το τρόπαιο.

Επιπλέον, ο Χιώτης πολίστας τόνισε πως είναι ο τρίτος τελικός στο LEN Champions League τα τελευταία 3 χρόνια για τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως τα ονόματα των παικτών του Θοδωρή Βλάχου θα γραφτούν με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία της ομάδας, εάν γίνει το back to back.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας περιφερειακός:

«Δεν το λέω για να το πω, το συζητούσαμε με τα παιδιά και το πιστεύαμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε – σίγουρα είναι σπουδαία ομάδα η Ρέκο, όμως δεν φοβόμασταν κάτι από το παιχνίδι. Δυστυχώς ο τελικός είναι αύριο και όχι σήμερα . Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι για αύριο. Σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη για το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά εάν δεν πάρουμε το τρόπαιο θα είναι απλά μια νίκη.

Επίσης πρέπει να αποχαιρετήσουμε ένα Θρύλο του αθλήματος όπως πρέπει. Είναι ο τρίτος τελικός σε τέσσερα χρόνια και αποδεικνύει πόσο τεράστιος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός. Δείχνουμε πάθος, ψυχή και με ομαδικότητα κερδίζουμε αντιπάλους που στα χαρτιά είναι καλύτεροι. Ότι και να γίνει εάν κάνουμε «back2back», θα γραφτούν με ολόχρυσα γράμματα τα ονόματά μας στην ιστορία του Ολυμπιακού».