To Kolpobet.gr δίνει προγνωστικά για τους φίλους του Thrylos24.gr.

➽ Κάνε την εγγραφή σου στην winmasters εδώ με ένα Κλικ!

Προγνωστικά | Το KolpoBet.gr σε συνεργασία με το Thrylos24.gr θα σας δίνει προγνωστικά για στοιχηματικές προβλέψεις, που σίγουρα για τους λάτρεις του στοιχήματος θα είναι το ιδανικό site, ώστε να ενημερώνεστε από εξειδικευμένους, οι οποίοι έχουν μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο του στοιχήματος. Οι καλύτερες προβλέψεις από του καλύτερους ,απευθείας από το KolpoBet.gr.

Συνεχίζουμε  με την 24η αγωνιστική στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου που  το ενδιαφέρον σε κορυφή και ουρά μεγαλώνει συνεχώς. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας για τους αγώνες Τρίτης που έχουμε φουλ αγωνιστική δράση με 6 αγώνες.

377 ⇒ Άρσεναλ – Κάρντιφ   [21:45] :  Πειστική εμφάνιση και επιτέλους νίκη! Οι gunners επικράτησαν 2-0 (εντός) της συμπολίτισσας Τσέλσι και έκαναν το πρώτο βήμα για το μεγάλο restart μεσούσης της σεζόν. Καλό ποδόσφαιρο, άψογοι σε όλες τις γραμμές και άκρως αποτελεσματικοί. Φαίνεται, συν τω χρόνω, η δουλειά του Ουνάι Έμερι. Μεσοβδόμαδα υπέστη αποκλεισμό από το FA CUP κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εντός), δεχόμενη ήττα 3-1. Νοκ άουτ ο Γουέλμπεκ (φορ), δεν προλαβαίνουν οι Μπεγερίν (μπακ) & Σωκράτης (στόπερ). Εκτός ο Χόλντινγκ (αμυντικός).

Αποτελεί ένα εκ των φαβορί για τον υποβιβασμό. Η Κάρντιφ βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης και προσπαθεί με… νύχια και με δόντια να ξεφύγει από τούτη τη δυσχερή θέση. Έχει δύσκολο πρόγραμμα, αρχής γενομένης από σήμερα (29/1) κόντρα στην Άρσεναλ. Στο προηγούμενο ηττήθηκε με κάτω τα χέρια (3-0) από τη Νιούκαστλ (εκτός). Μοναδικό πρόβλημα ο Μόρισον (μεσοεπιθετικός).

Εκτίμηση
: Η Άρσεναλ επέστεψε στις καλές εμφανίσεις και περιμένουμε συνέχεια με την Κάρντιφ [Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ]

Υ.Γ 1 : Σας περιμένουμε όλους σας κάθε μέρα στο Kolpobet.gr [Κλικ Εδώ] για ακόμα περισσότερα ταμεία!

Y.Γ 2 : Δείτε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες εδώ [Κλίκ Εδώ]

Υ.Γ 3 : Αν ενδιαφέρεστε για έξτρα εισόδημα μόνο στο KolpoBet.gr θα το βρείτε. Αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στο Members Group [Κλικ εδώ]

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.