Ο Εβάν Φουρνιέ μιλά για τη σημασία, την ένταση και τη σκληρή προσέγγιση που απαιτεί ο τελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Εβάν Φουρνιέ τόνισε τη μοναδικότητα και τη σπουδαιότητα του τελικού Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR. Σύμφωνα με τον Γάλλο γκαρντ/φόργουορντ, κάθε αναμέτρηση ανάμεσα στους «αιώνιους» έχει ένταση, πάθος και μεγάλη πίεση για τους παίκτες και τον κόσμο. Ο Φουρνιέ τόνισε ότι το σερί νικών του Ολυμπιακού δίνει ψυχολογία, αλλά δεν επηρεάζει την ανάγκη για σκληρή προσέγγιση και συγκέντρωση σε κάθε φάση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ολυμπιακός: Μεγάλες επιστροφές στη 12άδα με ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Μεγάλες επιστροφές στη 12άδα με ΑΕΚ

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, θα παίξουμε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Πάντα όταν αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό είναι κάτι συναρπαστικό, θα γίνει σκληρή μάχη και ο κόσμος ανυπομονεί γι’ αυτό. Θέλουμε να κλείσουμε την εβδομάδα με μια καλή νίκη. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα και τα δύο του παιχνίδια εδώ. Η σεζόν έχει σκαμπανεβάσματα και οι καλές ομάδες είναι αυτές που μπορούν να διαχειρίζονται τις δύσκολες περιόδους τους. Είναι μια καλή ομάδα, έχουν πάρει το τρόπαιο πέρσι, έχουν εμπειρία και θέλει πάντα προσοχή.

Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Το ότι έχουμε ένα σερί πέντε νικών δεν σημαίνει κάτι, μπορεί να είναι έξτρα κίνητρο για τον αντίπαλο να βάλει τέλος σε αυτό το σερί. Θα γίνει μάχη και δεν πρέπει να επιτρέψουμε ο αντίπαλος να είναι πιο επιθετικός από μας. Πρέπει να παίξουμε δυναμικά, σκληρά, αυτά τα παιχνίδια, οι τελικοί, κερδίζονται από το ποιος παίζει πιο δυνατά και ποιος το θέλει πιο πολύ. Θα πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί αύριο.

Για μας το πρόβλημα τραυματισμού του Μιλουτίνοφ δεν είναι έξτρα κίνητρο, αλλά η διάθεσή του να αγωνιστεί δείχνει ότι έχει καρδιά. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει, αλλά και μόνο ότι το θέλει δείχνει ποιος είναι ως παίκτης. Για μένα δεν είναι έκπληξη».

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!