Ο Εβάν Φουρνιέ δεν θυμίζει καθόλου τον παίκτη που είδαμε πέρσι και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Ο Εβάν Φουρνιέ πρέπει να ανεβάσει στροφές και να μας υπενθυμίσει ποιος πραγματικά είναι. Ο Γάλλος ομολογουμένως δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που βλέπαμε πέρσι. Δεν βγάζει σιγουριά στο παιχνίδι του και αυτό είναι αλήθεια πως προβληματίζει. Ωστόσο, ένας  παίκτης που έχει τόσα ματς στο NBA δεν μπορεί να αμφισβητηθεί έτσι εύκολα. Ο Φουρνιέ πρέπει να επιστρέψει και θα το κάνει. Μη ξεχνάμε πως γενικά η ομάδα δείχνει να περνά μία κρίση, η οποία σύντομα δεν θα υπάρχει. Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Ας θυμηθούμε τι δήλωσε ο Φουρνιέ:

Έχεις παρακολουθήσει την Βιλερμπάν φέτος; Ποιες οι σκέψεις σου για αυτήν;

Αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Έχω δει τον αγώνα της κόντρα στην Χάποελ Τελ Αβίβ και αυτό που πιστεύω είναι ότι παίζουν πολύ καλύτερα από αυτό που λέει το ρεκόρ τους. Είναι πολύ αθλητικοί και έχουν ταλέντο, αλλά για να είμαι ειλικρινής έχει να κάνει με εμάς και το πώς θα παίξουμε. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζουμε, αλλά το πώς παίζουμε».

Τι πρέπει να βελτιώσετε σχετικά με τον αγώνα με την Βαλένθια;

«Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι παίξαμε άσχημα, αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι πρέπει να φτιάχνουμε καλές συνήθειες στην άμυνα και να μοιράζουμε την μπάλα στην επίθεση. Και φυσικά να κερδίσουμε».

Θες να στείλεις κάποιο μήνυμα στους φιλάθλους;

«Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν. Περνάμε μια δύσκολη περίοδο τώρα και υπάρχουν λόγοι να είναι δυσαρεστημένοι αλλά το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή. Θα γίνουμε καλύτεροι πολύ σύντομα!».

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.