Η Στέλλα Φουράκη, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Ολυμπιακό, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, μίλησε στον Μιχάλη Μαχαίρα.

Ο Ολυμπιακός, το απόγευμα της Κυριακής (10/4) πανηγύρισε το 5ο συνεχόμενο Κύπελλο στην ιστορία του, για το τμήμα μπάσκετ Γυναικών. Επικράτησε επί της Ελευθερίας Μοσχάτου, αποδεικνύοντας την ανωτερότητά του τη φετινή σεζόν, κάνοντας μια εξαιρετική πορεία στον θεσμό.

Τα πανηγύρια ήταν έξαλλα, άλλωστε όλοι ήθελαν το Κύπελλο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, το Thrylos24.gr που βρέθηκε στα Χανιά, με τον Μιχάλη Μαχαίρα, βρήκε την Στέλλα Φουράκη, με την ίδια να αναφέρει στις δηλώσεις της τα εξής:

«Ήταν σίγουρα μια αναμέτρηση αντάξια ενός τελικού Κυπέλλου. Η αλήθεια είναι πως πριν το ματς, όλοι πιστεύαμε πως ακλόνητο φαβορί ήμασταν εμείς κι ότι θα κερδίζαμε με μεγάλη διαφορά. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε και στο γήπεδο, σε ένα ματς μπορούν να συμβούν πολλά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου. Ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική και έχει μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στο γήπεδο. Εμείς δώσαμε κάθε επίθεση και κάθε φάση ξεχωριστά. Ήμασταν μια ομάδα και καταφέραμε σε σημεία που χάναμε τη συγκέντρωσή μας και κάναμε λάθη, να μείνουμε στο πλάνο του παιχνιδιού. Κι έτσι κερδίσαμε το ματς, έστω και με αυτήν τη διαφορά. Όμως, το αποτέλεσμα μετράει, το Κύπελλο είναι Κύπελλο. Άλλο ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη μας!».

Η ίδια ήταν αρκετά χαρούμενη με την εξέλιξη του 25ου Κυπέλλου Ελλάδος, λέγοντας: «Είναι μια ανταμοιβή για εμάς. Οι κόποι μας επιβραβεύονται και όλη η προσπάθεια που έχουμε κάνει όλες. Νιώθω σίγουρα πολύ χαρούμενη και δικαιωμένη, όπως και όλοι θεωρώ, από αυτήν την προσπάθεια.

Επίσης, θέλω να πω πως είμαι πολύ περήφανη που ήμουν μέρος αυτής της προσπάθειας».

Τέλος, δεν ξέχασε να σταθεί στην παρουσία και στήριξη του κόσμου, λέγοντας πως ήταν ο «6ος παίκτης» στο Κλειστό Κλαδισού των Χανίων: 

«Ευχαριστούμε τον κόσμο μέσα από την καρδιά μας που μας στήριξε. Ήταν ο 6ος παίκτης μας, μας βοήθησε, δίνοντας το «παρών». Αφιερώνουμε το κύπελλο και σε αυτούς, διότι για εκείνους είναι μια πηγή χαράς».