Όλα όσα είπε ο Γιάννης Φουντούλης.

Με το «δεξί» στη «μάχη» των τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος «μπήκε» η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν με 10-9 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, για τον πρώτο τελικό της Α1 και έκαναν το 1-0 στη σειρά.

Στην πρεμιέρα των τελικών του πρωταθλήματος, ο Θρύλος, που αγωνίστηκε χωρίς τους Βάμος, Μπίγιατς και Κολόμβο, προηγήθηκε με 10-5, επτά λεπτά πριν από το φινάλε, όμως χαλάρωσε και δέχθηκε 4-0 σερί από τη Βουλιαγμένη, για το τελικό 10-9 στον Πειραιά.

Ο Γιάννης Φουντούλης έκανε το δικό του σχόλιο για το ματς.

Διαβάστε όσα είπε:

«Σίγουρα, η Βουλιαγμένη, μένοντας πίσω στο σκορ, έπρεπε να πιέσει παραπάνω. Εμείς, παίξαμε παθητικά στην επίθεσή μας, η Βουλιαγμένη ήθελε να μειώσει και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής, αλλά ήμασταν καλύτεροι σήμερα.

Η εικόνα μας, βέβαια, δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο τέλος. Κατά διαστήματα, πιάσαμε καλή απόδοση. Πάμε για τη νίκη στη Βουλιαγμένη, στο δεύτερο παιχνίδι. Η Βουλιαγμένη είναι μία πολύ καλή ομάδα. Το ότι θα βρεθεί στο Final-8, δείχνει πολλά.

Είμαστε καλύτερη ομάδα, όμως, με περισσότερες λύσεις, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Έχουμε κάποια προβλήματα, κάποιες απουσίες αυτόν τον καιρό. Θα είναι ανταγωνιστικό ματς και το επόμενο».