Όλα όσα είπε ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο Γιάννης Φουντούλης έκανε το δικό του σχόλιο για την προσπάθεια της Εθνικής στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου με την Ουγγαρία, ενώ για τη συγγνώμη του Θοδωρή Βλάχου, είπε πως όλοι μαζί χάνουν και όλοι μαζί νικάνε.

Διαβάστε όσα είπε:

Ενισχύεται για να πρωταγωνιστήσει ξανά ο Ερασιτέχνης!
Ενισχύεται για να πρωταγωνιστήσει ξανά ο Ερασιτέχνης!

«Όταν έρχεται έτσι η ήττα ίσως πονάει περισσότερο. Φτάσαμε πολύ κοντά. Τα συναισθήματα είναι βαριά. Όταν φτάνεις τόσο κοντά στην κορυφή του κόσμου πονάει πάρα πολύ. Όλους μας έχει πικράνει ο τρόπος που ήρθε αυτή η ήττα. Είμαστε περήφανοι, πιστέψαμε ότι θα είναι η στιγμή μας, δυστυχώς για κάποιες λεπτομέρειες δεν βρεθήκαμε στο πρώτο σκαλί».

Για τη «συγγνώμη» που ζήτησε ο Θοδωρής Βλάχος για ένα τάιμ άουτ που πήρε:

«Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Έτσι ένιωσε ο προπονητής, δεν υπάρχει κάποιος να πάρει την ευθύνη. Οι παλμοί είναι στο μάξιμουμ, όλα μπορούν αν γίνει στην τελευταία φάση. Δεν ψάχνουμε τι έγινε στο τέλος, είχαμε ένα οκλό0κληρο παιχνίδι».

Για τη συνέχεια:

«Πρέπει να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Έρχεται μεγάλη χρονιά, σε 4 μήνες θα μαζευτούμε για το ευρωπαϊκό. Θέλουμε το ευρωπαϊκό που μας λείπει.

Πιστεύω ότι όλο αυτό που κάναμε εδώ και ο τρόπος που δεν βρεθήκαμε στην κορυφή θα μας δώσει καινούριο κίνητρο να επιστρέψουμε πιο δυνατοί, να διεκδικήσουμε αυτό που ματς αξίζει. Θα δουλέψουμε όπως πρέπει και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24