Φορτούνης: “Δεν πετάμε στα σύννεφα, τώρα έχουμε τον Παναθηναϊκό”

Ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο πλάι των συμπαιχτών του και δήλωσε απόλυτη ικανοποίηση χωρίς ωστόσο να "ξεφεύγει".


Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε και πάλι το παρών δίπλα στους συμπαίχτες του, δηλώνοντας υπερήφανος και ικανοποιημένος για την εμφάνισή τους αλλά, επίσης, είπε ότι άξιζαν να πάρουν τους τρεις πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο.

Ακόμα, υπενθύμισε ότι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση περιλαμβάνει το ντέρμπι “αιωνίων” με τον Παναθηναϊκό, οπότε να μείνει χαμηλά ο ενθουσιασμός και να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για το επόμενο ματς.

Αναλυτικά είπε:

“Η ομάδα είναι σαν να κέρδισε το ματς γιατί γύρισε από το 0-2. Είναι σημαντικό αποτέλεσμα, κοιτάμε τη συνέχεια, η οποία είναι δύσκολη, όμως δείξαμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε δύσκολες ομάδες. Δεν πετάμε στα σύννεφα, τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά θα κοιτάξουμε το αμέσως επόμενο. Όταν βλέπεις το ματς από την κερκίδα είναι κάπως. Προσπαθώ να βρίσκομαι κοντά, να είμαι δίπλα και να εμψυχώνω τους συμπαίκτες μου”.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης