Στο ότι ικανοποιείται ο κόσμος από το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα, έκανε λόγο ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης...

Φανταστικός για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν ήταν ο Κώστας Φορτούνης στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ.

Ο «Φόρτου» σημείωσε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του, κάτι το οποίο όπως υπογράμμισε στις δηλώσεις του, τον κάνει πολύ χαρούμενο ενόψει και της συνέχειας.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε επίσης ότι η ομάδα παίζει συνεχώς καλύτερο ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο ευχαριστεί τόσο τον κόσμο όσο και τους ίδιους τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την ΑΕΛ:

«Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, σκοράρουμε γρήγορα στα ματς κι αυτό μας διευκολύνει. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Από την αρχή της χρονιάς η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Και στα ντέρμπι είχαμε παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά τα χαλούσαμε στην τελική προσπάθεια. Όσο περνά ο καιρός και πολλά γκολ βάζουμε, το ευχαριστιέται ο κόσμος και μας αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Βλέπουμε ότι συνεχίζουμε και στην Ευρώπη, είμαστε η μοναδική ομάδα που το κάνουμε».

Για την προσωπική του απόδοση:

«Είναι το πρώτο μου χατ-τρικ, είχα πετύχει αρκετές φορές από δύο γκολ. Είμαι χαρούμενος και συνεχίζω. Προσωπικά είμαι σε καλή κατάσταση, θέλω να βοηθώ την ομάδα μου και θα συνεχίσω να το κάνω. Η χρησιμοποίησή μου λίγο πιο μπροστά από τον Γκερέρο με βοηθά να είμαι πιο κοντά στο γκολ».