Ο φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ, Σιμόνε Φοντέκιο επισημαίνει το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού στον τρίτο όμιλο.

Ο Σιμόνε Φοντέκιο θεωρεί ότι η Ελλάδα αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την Ιταλία στον τρίτο όμιλο του φετινού Eurobasket. Ο Ιταλός διεθνής φόργουορντ προειδοποιεί πως οι αναμετρήσεις δεν θα είναι καθόλου εύκολες και κάθε ομάδα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις.

«Ο όμιλός μας είναι, κατά τη γνώμη μου, ο πιο απαιτητικός φέτος. Κάθε παιχνίδι απαιτεί μεγάλη προσοχή, γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε», ανέφερε ο Φοντέκιο.

«Ο Σπανούλης θα αναλάβει τον Ολυμπιακό και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα τον ακολουθήσει»
«Ο Σπανούλης θα αναλάβει τον Ολυμπιακό και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα τον ακολουθήσει»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ελληνική ομάδα, κυρίως στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, χαρακτηρίζοντάς τον σημαντικό παράγοντα για την Ελλάδα. Παράλληλα, τόνισε πως η παρουσία παικτών με εμπειρία από την Euroleague και το NBA, όπως ο Ντόρσεϊ, καθιστά την ελληνική ομάδα ακόμη πιο επικίνδυνη.

Όσο για τα φαβορί του τουρνουά, ο 29χρονος Ιταλός συμπλήρωσε: «Οι κορυφαίες ομάδες παραμένουν συνήθως οι ίδιες: Σερβία, Γαλλία, Ελλάδα και Ισπανία».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.