Final 8: Φόβος για άστατο καιρό!

Final 8: Φόβος για άστατο καιρό! – Ο διευθυντής της Νόβι Μπέογκραντ και σπουδαίος τερματοφύλακας του παρελθόντος Σλόμπονταν Σόρο ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε:

«Αν βρέχει, είναι ωραίο για τους πολίστες. Δεν είναι καθόλου βαρετό. Θυμάμαι τον τελικό του Γουόρλντ Λιγκ το 2019. Ο κόσμος έμεινε στη θέση του, κανείς δεν κουνήθηκε. Φυσικά, δεν θέλω να ξανασυμβεί η ίδια κατάσταση, αλλά πάντα υπάρχει λύση. Το μόνο πρόβλημα είναι μια πιθανή καταιγίδα. Σε αυτήν την περίπτωση οι διαιτητές και ο παρατηρητής αποφασίζουν αν θα σταματήσει το παιχνίδι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, γιατί είναι πραγματικά κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο για παίκτες και θεατές».

Ο Σόρο έχρισε φαβορί της διοργάνωσης την Προ Ρέκο, υπολογίζει την Μπαρτσελονέτα, ενώ για τον αυριανό προημιτελικό με τον Ολυμπιακό είπε: «Δύσκολο ματς, νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ο Ολυμπιακός είναι κορυφαία ομάδα. Δεν έπαιξε πολύ καλά στη φάση των ομίλων, ωστόσο αυτό μπορεί επίσης να μας ξεγελάσει. Ίσως τώρα είναι ακριβώς στο επίπεδο που θα έπρεπε».