Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς στις δηλώσεις του, μετά τη νίκη επί της Γιαντράν Σπλιτ.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Champions League, ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα καθώς πέρασε νικηφόρα με 13-8, από την έδρα της Γιαντράν στο Σπλιτ και έκανε το «3Χ3», που τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς είχε τον έλεγχο και το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του ματς και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση, στο δρόμο για το Final 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρώτος σκόρερ των νταμπλούχων Ελλάδας αναδείχθηκε ο Φιλίπ Φιλίποβιτς με 3 τέρματα ενώ από 2 σκόραραν οι Μάρτον Βάμος, Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Αλέξανδρος Παπαναστασίου και από 1 ο Γιώργος Δερβίσης με τον Άντρο Μπούσλιε.

Δείτε τα όσα είπε ο Φίλιπ Φιλίποβιτς: 

 «Ήταν περίεργο παιχνίδι, γιατί νομίζω ότι αυτή τη στιγμή στην Κροατία, δεν ήθελε κανείς να παίξει σήμερα, λόγω του ημιτελικού του Μουντιάλ. Ο ρυθμός στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ήταν χαμηλός, ωστόσο εμείς παίξαμε καλή και σκληρή άμυνα. Είχαμε τον έλεγχο παρότι μας πλησίασε η Γιαντράν σε κάποια σημεία. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αφού αν και δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη δυνατή ημέρα, κερδίσαμε με πέντε γκολ διαφορά. Έχουμε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι πριν τελειώσει η φετινή χρονιά και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση».