Ο Ολυμπιακός θα παίξει κάποια φιλικά, μεταξύ των οποίων θα είναι και στην Ουγγαρία.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας και άκρως απαιτητικής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι αήττητες νταμπλούχες λίγο πριν την προκριματική φαση της Ευρωλίγκας και τις αναμετρήσεις με την BLMA (εντός έδρας για τις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ το επαναληπτικό παιχνίδι θα γίνει στην Γαλλία στις 2 Οκτωβρίου), θα δώσουν πέντε φιλικά παιχνίδια.

Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3-3: Ισόπαλη η ματσάρα στη Βαρκελώνη!
Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3-3: Ισόπαλη η ματσάρα στη Βαρκελώνη!

Αναλυτικά πρόγραμμα του Θρύλου

5/9 Πρωτέας Βούλας (εντός)

10/9 Κρόνος Αγίου Δημητρίου (εκτός)

13/9 Αναχώρηση για το Μίσκολτς της Ουγγαρίας

13/9 Aluinvent DVTK Miskolc-Ολυμπιακός

14/9 Aluinvent DVTK Miskolc-Ολυμπιακός

17/9 Ελευθερία Μοσχάτου (εκτός)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24