Σήμερα (22/02, 22:00) Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να τα δώσουν όλα για όλα ώστε να πάρουν την πρόκριση.

Απόψε (22/02. 22:00) ο Ολυμπιακός στη Βουδαπέστη αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος, με στόχο να «κλειδώσει» τη πρόκριση και να βρεθεί εκείνος στην επόμενη φάση του European Conference League και τους «16».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Ο Βάσκος τεχνικός ήδη έχει κάνει τα πλάνα του, γνωρίζει με ποιους θα πάει… στον πόλεμο, ώστε να «κλειδώσει» την είσοδο των Πειραιωτών στους «16». Άλλωστε με το προβάδισμα του πρώτου αγώνα υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Ολυμπιακός να πάρει εκείνος το εισιτήριο, αρκεί απόψε να μπει στο «Grupama Arena» και να κάνει το παιχνίδι του.

Θυμίζουμε ότι ο Μεντιλίμπαρ στη διάθεσή του έχει τους: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

Απόψε ο Θρύλος παίζει… μπάλα (Cosmote Sport 1, Ελλάδα Sport FM 94.3), παίρνει… και την πρόκριση. Μαζί με το κόσμο του θέλει να πανηγυρίσει ακόμα μία «ερυθρόλευκη» Ευρωπαϊκή βραδιά.

Θρύλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς…