Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Βόλου, Χουάν Φεράντο μετά την νίκη του Βόλου επί του Παναθηναϊκού.

Ο Βόλος κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη, καταφέρνοντας να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού με 1-0 χάρη στο υπέροχο τέρμα του Λάμπρου.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο όπως είναι λογικό σκόρπισε… χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας της Μαγνησίας, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του τεχνικού της, Χουάν Φεράντο.

Ολυμπιακός – Άρης: Με σημαντικές απουσίες η αποστολή (pic)
Ολυμπιακός – Άρης: Με σημαντικές απουσίες η αποστολή (pic)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάν Φεράντο: 

Για τη σπουδαία νίκη κόντρα στους «πράσινους»: «Το πιο σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε και να πετυχαίνουμε τον στόχο μας κάθε εβδομάδα. Είμαι χαρούμενος γιατί πήραμε την νίκη στην έδρα μας. Ήταν σημαντικό να αλλάξουμε τη διάθεσή μας από τα τελευταία δύο παιχνίδια».

Για την προετοιμασία πριν το ματς: «Την τελευταία εβδομάδα είχαμε αρκετά προβλήματα, κάποιοι παίκτες ήταν άρρωστοι. Σε αυτές τις καταστάσεις αναγκάζεσαι να αλλάξεις την προσέγγιση και τις συνθήκες με τις οποίες αντιμετωπίζεις το παιχνίδι για να πάρεις την νίκη».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.