Η Ζάλγκιρις Κάουνας πανηγύρισε ένα τεράστιο «διπλό» στην Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 92-82, για την 34η αγωνιστική της EuroLeague.

Η Ζάλγκιρις Κάουνας πανηγύρισε ένα τεράστιο «διπλό» στην Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 92-82, για την 34η αγωνιστική της EuroLeague. Η Λιθουανική ομάδα ανέβηκε στο 20-14 και διατήρησε τη θέση της στην εξάδα της κατάταξης, που οδηγεί απευθείας στα πλέι οφ, ενώ κοιτάζει και ψηλότερα. Στον αντίποδα, η πρωτοπόρος πρωταθλήτρια Ευρώπης υποχώρησε στο 23-11 και πλέον αισθάνεται την… ανάσα των διεκδικητών της κορυφής.

Ο Σλίβα ηγήθηκε της επίθεσης με 18 πόντους, ενώ οι Φρανσίσκο, Μπουτκέβιτσους, Γουίλιαμς-Γκος, Τουμπέλις και Ράιτ στήριξαν την προσπάθεια, με τη Ζάλγκιρις να κλείνει το παιχνίδι με 13/21 τρίποντα, αν και έχασε 10 βολές.

«Βόμβα» με Μίλερ-ΜακΙντάιρ
«Βόμβα» με Μίλερ-ΜακΙντάιρ

Από τη Φενέρμπαχτσε ξεχώρισαν οι Μπάλντγουϊν (19 πόντοι, 4 ασίστ) και Χόρτον-Τάκερ (18 πόντοι), αλλά η ομάδα τελείωσε το ματς με μόλις 7/22 τρίποντα. Οι Λιθουανοί εκμεταλλεύτηκαν τους αιφνιδιασμούς και τα λάθη του αντιπάλου, εξασφαλίζοντας μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια της σεζόν.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 44-49, 62-66, 82-92

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!