Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν, ενώ στάθηκε στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μέσα σε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Παρτίζαν στο ΣΕΦ με 82-70, για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε για τη νίκη και ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η κατάκτηση της Euroleague.

Οι δηλώσεις του Μουστάφα Φαλ:

«Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να είμαι πιο επιθετικός αλλά ο κόουτς θέλει να μοιραζόμαστε την μπάλα, του αρέσουν οι ασίστ, να συμμετέχουν όλοι οπότε αυτό προσπαθώ να κάνω.

Στον δρόμο της επιστροφής στη δράση ο Μόρις!
Στον δρόμο της επιστροφής στη δράση ο Μόρις!

Ελέγχαμε τον αγώνα σε όλη τη διάρκεια. Ξεκινήσαμε καλά, όλοι συμμετείχαν από την αρχή, είναι ωραίο αίσθημα αυτό.

Μιλούσαμε για τα 100 χρόνια όλη την εβδομάδα, για την φανέλα, την ατμσόφαιρα. Ξέραμε πως ήταν σημαντικό παιχνίδι για όλους. Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς, οπότε και να μην ήταν έτσι θα παίζαμε όσο πιο σκληρά μπορούσαμε για να μείνουμε πρώτοι στην Euroleague.

Θα είναι… μονομαχία με τον Παναθηναϊκό, παίζουν πολύ καλά, είναι πολύ καλή ομάδα. Είμαστε και εμείς. Θέλουμε να παίξουμε αυτό το ματς. Πάντα είναι ωραίο όταν παίζεις στο σπίτι σου, για αυτό παλεύουμε για να είμαστε στην πρώτη τετράδα.

Δεν ξέραμε ότι πλησιάζουμε ρεκόρ νικών, δεν μιλάμε για αυτό. Θέλουμε απλά να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε. Δεν παίζω για τα ρεκόρ, δε με νοιάζουν. Θέλω να κερδίσω την Euroleague τουλάχιστον μία φορά αφού είμαι εδώ. Αυτός είναι ο μόνος μου στόχος προσωπικά.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας με έχει βοηθήσει πολύ. Με εμπιστεύτηκε, μου έδωσε πολυετές συμβόλαιο. Και οι οπαδοί και ο οργανισμός. Παρακολουθούν τα παιχνίδια μας. Όταν σε βλέπει ο κόσμος, καταλαβαίνει τι μπορείς να κάνεις. Είναι νορμάλ για εμένα να μοιράζω την μπάλα».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.