Μετά από τέσσερα χρόνια η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ίσως διεκδικήσει και πάλι ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ελλάδα.

Είναι φανερό πως στις σκέψεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού είναι να διεκδικήσει την τελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης που θα δώσει το παρών η ομάδα πόλο γυναικών του συλλόγου.

Βέβαια, προς το παρόν υπάρχουν μόνο σκέψεις, ενώ να τονίσουμε ότι τα έξοδα μιας διοργάνωσης φάιναλ φορ αγγίζουν τις 100.000 ευρώ για την ομάδα που θα τη φιλοξενήσει. Να τονίσουμε επίσης ότι αν τελικά ζητήσει το φάιναλ φορ ο Ολυμπιακός, δεν θα το κάνει στο «Πέτρος Καπαγέροφ» που δεν πληροί τις προϋποθέσεις, αλλά σε κάποια επαρχιακή πόλη όπως η Πάτρα για παράδειγμα.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι τα κορίτσια του Ολυμπιακού έπαιξαν τελικό Ευρωλίγκας μέσα στην έδρα της Κίνεφ Κίρισι, με τις ρωσίδες να έχουν μεγάλη εύνοια από τη διαιτησία, ενώ και φέτος αγωνιστήκαν στο φάιναλ φορ του Len Trophy που έγινε στην Ισπανία. Το 2015 που ο Ολυμπιακός είχε φιλοξενήσει τη διοργάνωση στον Πειραιά, τα κορίτσια είχαν φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.