Ο «μηχανισμός» προπαγάνδας κατά του Ολυμπιακού, καλά κρατεί, όμως το βίντεο είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας, κι όχι οι ψεύτικες φωτογραφίες!

Εδώ και χρόνια, οι γνωστοί-άγνωστοι από ιστοσελίδες και τρολ προφίλ προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις εις βάρος του Ολυμπιακού. Της ομάδας εκείνης όπου έχει καταστρέψει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Και ως αποτέλεσμα, βλέπουμε… γελώντας, να έχουν συσπειρωθεί όλοι τους, ώστε να προσπαθήσουν να αγγίξουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Μα ο Ολυμπιακός δεν αγγίζεται!

Μετά την χτεσινοβραδινή αναμέτρηση στην Τρίπολη, έχουν ξεκινήσει τον μηχανισμό της προπαγάνδας, πέραν από τις αισχρές διαιτησίες που αντιμετωπίζει ΚΑΘΕ Κυριακή!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε αυτό το κανάλι θα δείτε την Κυριακή (21/9) το ντέρμπι
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε αυτό το κανάλι θα δείτε την Κυριακή (21/9) το ντέρμπι

Και φυσικά, έχουν κάνει σημαία τους, τη φάση με το ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ του Αστέρα, προσπαθώντας να το μετατρέψουν σε… εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού. Ο ορισμός του… κάνω το άσπρο-μαύρο!

Μάλιστα, υπάρχει κι η παρακάτω φωτογραφία ΨΕΜΑ, καθώς ΑΦΟΥ έχει υποδειχθεί η παράβαση, θέλουν να μας πουν πως ο Άβιλα κάνει το φάουλ, στη φάση του ΚΑΘΑΡΟΥ επιθετικού φάουλ που υποπίπτει ο Μπενίτο.

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο, το οποίο έρχεται ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ του Καραντώνη, για ΚΑΘΑΡΟ επιθετικό φάουλ, στον Άβιλα, εντός της περιοχής του Βατσλίκ. Όμως, η προπαγάνδα και το ΧΥΔΑΙΟ ΨΕΜΑ, καλά κρατεί, προσπαθώντας να αποδείξουν πως ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε! Σε ένα ματς όπου δεν του έδωσαν ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΜΑΡΣ! Το παρακάτω βίντεο όμως, το αντέχετε;

 

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…