Ο Γιανίς Τίμα αποχώρησε από την Ούνικς Καζάν.

Tη λύση της συνεργασίας με τον Γιάνις Τίμα ανακοίνωσε σήμερα (6/12) η Ούνιξ Καζάν.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποχώρησε από τη ρωσική ομάδα, ενώ η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ούνικς ήταν κόντρα στους «ερυθρολεύκους».

Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί
Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί

Στις 3 Δεκεμβρίου, ο σύλλογος του Καζάν φιλοξένησε τους Πειραιώτες, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να επικρατεί με 87-84.

Ο Τίμα πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις τρεις αναμετρήσεις ως παίκτης της Ούνικς στη Euroleague, καθώς το προσωρινό συμβόλαιό του με την ομάδα του Καζάν έληξε και η διοίκηση δεν προχώρησε στην ανανέωσή του.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.