Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, όταν μια γυναίκα ενεπλάκη σε καυγά μέσα στο αεροπλάνο.

Σε ένα περίεργο και πολύ προβεβλημένο περιστατικό, μια έξαλλη επιβάτης σε αεροπλάνο έγινε πρόσφατα σημείο αναφοράς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, για την εξωφρενική συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Το viral βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που αυτό το άγνωστο άτομο εξαπέλυσε ένα βλάσφημο παραλήρημα στους συνεπιβάτες της. Δήλωσε περήφανα: «Είμαι διάσημη στο Instagram!».

Το βίντεο κλιπ διάρκειας 20 δευτερολέπτων. Ξεκινά με τη γυναίκα, ντυμένη με μια στενή γκρι φόρμα, να προσπαθεί να πάρει τις αποσκευές της από το ντουλάπι πάνω από το αεροπλάνο. Η κατάσταση κλιμακώνεται γρήγορα, καθώς εμπλέκεται σε έντονη αντιπαράθεση με έναν άλλο επιβάτη. Ο οποίος παραμένει εκτός οπτικού πεδίου της κάμερας.

Η Μίνα Αρναούτη εκτοξεύει την θερμοκρασία
Η Μίνα Αρναούτη εκτοξεύει την θερμοκρασία

Οι διαδικτυακές αντιδράσεις σε αυτό το θέαμα ήταν συντριπτικά αρνητικές. Με τους θεατές να χαρακτηρίζουν την επιβάτιδα ως «κλόουν». Το βίντεο χρησιμεύει ως μια έντονη υπενθύμιση της πιθανότητας για διασπαστική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια αεροπορικών ταξιδιών και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα πληρώματα πτήσεων στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων.

Αυτό που παραμένει ασαφές είναι το κίνητρο πίσω από το ξέσπασμα αυτού του ατόμου και τον ισχυρισμό της ότι είναι «διάσημη στο Instagram». Είτε οι ενέργειές της ήταν μια γνήσια έκφραση απογοήτευσης είτε μια λανθασμένη προσπάθεια αναζήτησης προσοχής, ένα πράγμα είναι βέβαιο: το περιστατικό αυτό έχει αναζωπυρώσει τις συζητήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά των επιβατών.

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24