Το φως της δημοσιότητας έχουν δει στοιχεία για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, με το BBC να προβλέπει αποκλεισμό από τον ημιτελικό.

Ένας μήνας έχει μείνει μέχρι στην ημέρα που θα παρακολουθήσουμε τον Α’ Ημιτελικό της φετινής Eurovision. Οι προετοιμασίες για τον 67ο μουσικό διαγωνισμό είναι πυρετώδεις και τα επιτελεία των εθνικών αποστολών στήνουν ήδη τις ιδέες τους για να εντυπωσιάσουν όσο το δυνατό περισσότερο στη σκηνή του Λίβερπουλ.

Μάλιστα, σιγά σιγά έρχονται στη δημοσιότητα και στοιχεία από τα στοιχήματα για τις συμμετοχές όλων των χωρών, μεταξύ αυτών και για την Ελλάδα.

Μαγδαλιανίδη: «Θυμάμαι μόνο ένα τρένο να καίγεται»!
Μαγδαλιανίδη: «Θυμάμαι μόνο ένα τρένο να καίγεται»!

Τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας έχουν δει κάποια στοιχεία για την ελληνική συμμετοχή, καθώς το BBC, όπως αναφέρει το Breakfast@Star, δείχνει και προβλέπει αποκλεισμό της Ελλάδας από τον δεύτερο ημιτελικό.

Μετά από αρκετά χρόνια, το BBC προβλέπει ότι η χώρα δεν θα καταφέρει να περάσει τον τελικό του Σαββάτου 13 Μαΐου. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί δημοσιεύεται από τον Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα, ο οποίος έχει επιφορτιστεί με τη μετάδοση του φετινού διαγωνισμού.

Το δημοσίευμα αναφέρει, συγκεκριμένα, για το τραγούδι και τον Βίκτωρα Βερνίκο ότι ουσιαστικά αφαιρεί το κομμάτι εκείνο που θα μπορούσε να δώσει εκείνη την κορύφωση και τη θεαματική παρουσίαση του τραγουδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η πρόβλεψη του BBC βασίζεται σε κάποια στοιχεία που οι ίδιες οι χώρες έχουν καταθέσει για τη σκηνική τους παρουσία τον Μάιο, στο Λίβερπουλ.

Πηγή: https://www.tlife.gr/

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24