Η Euroleague επέβαλε πρόστιμο ύψους 100 χιλιάδων ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για αναρτήσεις που είχε κάνει στα social media κατά της λίγκας.

Η EuroLeague επέβαλε πρόστιμο ύψους 100 χιλιάδων ευρώ στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για διάφορες αναρτήσεις που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Οι αναρτήσεις του είχαν να κάνουν με τις αποφάσεις των διαιτητών, ενώ υπήρχαν υποτιμητικά σχόλια και προσβολές εναντίον άλλων συλλόγων, ατόμων αλλά και της ίδιας της διοργάνωσης.

Γιαννακόπουλος: Άρχισε νέα πειθαρχική διαδικασία από την Euroleague!
Γιαννακόπουλος: Άρχισε νέα πειθαρχική διαδικασία από την Euroleague!

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προχωρήσει στις συγκεκριμένες δηλώσεις μετά τις ήττες του Παναθηναϊκού στο Game 2 στο ΟΑΚΑ και Game 4 στην Κωνσταντινούπολη από την Αναντολού Εφές.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24