Ο Ολυμπιακός έχασε από την Μπαρτσελόνα, ενώ καλείτε να αφήσει πίσω του την ήττα από τους Ισπανούς και να κοιτάξει το ερχόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα στον Πελάτη (05/02) στο ΣΕΦ.

Ακόμα μία ήττα για την ομάδα μας, με την σφραγίδα της ανεκδιήγητης διαιτησίας για ακόμα μία φορά εις βάρος μας. Πλέον όμως η ομάδας μας καλείτε να αφήσει πίσω την αναμέτρηση με τους Ισπανούς και να κοιτάξει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί. Στην φάση αυτή ορίστηκαν και ο διαιτητές.

Συγκεκριμένα, οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Κάρλος Κόρτες (Ισπανία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) θα συνθέσουν την διαιτητική τριάδα του εν λόγω αγώνα.

Παρτιζάν: Δεν έχει καθαρό μυαλό και πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός
Παρτιζάν: Δεν έχει καθαρό μυαλό και πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.