Γνωστοί έγιναν από την Euroleague, οι διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός, αύριο βράδυ (17/3, 21:00) φιλοξενεί στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τους  διαιτητές της μεγάλης αναμέτρησης. Όπως έγινε γνωστό, το ματς του ΣΕΦ θα διευθύνουν οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

Επιβεβαίωση του THRYLOS24: Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ!
Επιβεβαίωση του THRYLOS24: Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ!
Ο Γερμανός ρέφερι έχει διευθύνει άλλες τρεις φορές ντέρμπι αιωνίων. Συγκεκριμένα, είχε οριστεί στις 10/4/2014 και στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 68-65, στις 18/11/2016 ήταν στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 77-79 και στις 4/1/2019 ήταν στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 79-65. Παράλληλα, την εφετινή σεζόν είχε βρεθεί στα Ολυμπιακός-Μονακό (86-65), Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός (94-80), Μπασκόνια-Ολυμπιακός (62-72) και Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός (63-76).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24