Αυτόν τον Ολυμπιακό θέλουμε να βλέπουμε, να «μασάει» κάθε αντίπαλο!

Πανευτυχής ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης χθες το βράδυ και είναι κάτι που φάνηκε. Άλλωστε, αυτή η τεράστια νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν, είναι ένα επίτευγμα που θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη όλων. Φίλων και «εχθρών».

Ο ηγέτης του Θρύλου, λοιπόν, ήταν απίστευτα χαρούμενος. Κάτι που «έζησαν» και οι ποδοσφαιριστές, στα αποδυτήρια, όπου βρέθηκε για να τους συγχαρεί όλους και να τους τάξει πριμ 500.000 ευρώ.

«Παρελθόν» από τον Ολυμπιακό ο Κρίστιαν Μπέλιτς
«Παρελθόν» από τον Ολυμπιακό ο Κρίστιαν Μπέλιτς

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια τη Μίλαν και την άφησε εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2000-01. Και αυτό «λέει» πολλά. Και το γεγονός πως ο Θρύλος πήρε τη νίκη-πρόκριση απέναντι σε ένα μεγαθήριο, παίζοντας με το δικό του τρόπο, παίζοντας, δηλαδή, όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, κάνει όλο τον κόσμο να αισθάνεται υπερήφανος.

Το ίδιο ισχύει και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το είπε, άλλωστε, και χθες, στις δηλώσεις του, επισημαίνοντας πως έτσι ονειρεύεται τον Θρύλο. «Τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από πολύ μικρός. Πάντα το όνειρο ήταν, να κάνεις την υπέρβαση στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι μέχρι σήμερα (σ.σ. χθες), είχαμε ζήσει πολύ μεγάλες βραδιές στο Καραϊσκάκη. Σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν μία ακόμα μεγαλύτερη, γιατί ήρθε μαζί με αυτή την πρόκριση. Και είδατε ότι αυτός ο κόσμος που έχει αγκαλιάσει την ομάδα φέτος, τον είδατε πως πανηγύρισε, αυθόρμητα και όμορφα. Άρα, είναι αυτό που ονειρευόμαστε! Είναι αυτό που ονειρευόμαστε όλοι και είναι μία μεγάλη δικαίωση».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24