Ο Λουκ Σίκμα έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του αλλά πάρθηκε η απόφαση από τον Ολυμπιακό να μην αγωνιστεί κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Πόλη.

Ένα πρόβλημα απουσιών λιγότερο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα αλλά… όχι ακόμα.

Ο Λουκ Σίκμα έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε ένεκα τενοντίτιδας στον αχίλλειο. Ένα πρόβλημα που τον άφησε εκτός δράσης στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρόλα αυτά, παίρνει παράταση η επιστροφή του στα παρκέ, καθώς δεν θα ταξιδέψει με την ερυθρόλευκη αποστολή στην Κωνσταντινούπολη ενόψει Φενέρμπαχτσε (02/11, 21:30).

Προτιμήθηκε κατόπιν κοινής απόφασης του σταφ του Γιώργου Μπαρτζώκα να μην παρθεί το ρίσκο με την κατάσταση του Αμερικανού μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό.

Έτσι, ο Σίκμα θα κάνει ατομικό πρόγραμμα στην Αθήνα και θα συνεχίσει τις θεραπείες του. Όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία την ερχόμενη Κυριακή (05/11) θα αποτελέσει και την επιστροφή του.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή του Θρύλου για την Τουρκία αναχωρεί αύριο (01/11) από το Ελευθέριος Βενιζέλος στις 08:00. Με στόχο πάντα μια αγωνιστική ανάκαμψη μετά την κακή ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Φυσικά, εκτός συνεχίζει να παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ.