Ο Μπλάτ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και έχει εναλλακτικό πλάνο σε εφαρμογή είδη έτοιμο

Από την πρώτη ημέρα έχει φανεί ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και φροντίζει να έχει τον έλεγχο όλων. Με το που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μιλήσει με τους παίκτες των οποίων εκκρεμούσαν οι ανανεώσεις συμβολαίων και στη συνέχεια να κλείσει αμέσως τους Γκος και ΛιΝτέι, οι οποίοι ανακοινώθηκαν.

Παράλληλα, οι Σπανούλης, Παπανικολάου έμειναν μετά τη συνομιλία που είχαν με τον κόουτς αλλά και τους ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε.

Από την πλευρά του όμως ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν έτοιμος για την εξέλιξη αυτή και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη λίστα για τον αντικαταστάτη του Παπαπέτρου.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ φαίνεται πως έχει έτοιμη τη λύση και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι, μετά τα όσα έγιναν γνωστά με την περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν συνεχίζει στον Θρύλο.

Ονόματα είχαν ήδη βγει προς τα έξω από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ο κόουτς έχει ψηλά στη λίστα του και Αμερικανό με εμπειρία στην Ευρωλίγκα, το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί πουθενά μέχρι τώρα…