Έτοιμος για τους ημιτελικούς αγώνες με το Φοίνικα Σύρου είναι ο Ολυμπιακός.

Μετά από το μεγάλο διάστημα της διακοπής των 3,5 μηνών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η ώρα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, έφτασε για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.  Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται την Τρίτη (30/6) στη μάχη των ημιτελικών των play off με την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στο Φοίνικα Σύρου.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη από τις δυο νίκες που απαιτούνται για πρόκριση στους τελικούς της Volleyleague, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός κόντρα στον Φοίνικα Σύρου είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (2/7, 19:00, ΕΡΤ).

Αν χρειαστεί 3ος αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (4/7) στις 17:15. Η προετοιμασία του Θρύλου για τον πρώτο ημιτελικό ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/6), με προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ και οι Πειραιώτες είναι πανέτοιμοι για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και τη διεκδίκηση του 30ού πρωταθλήματος.