Οι τελευταίες εκκρεμότητες φαίνεται να μένουν ακόμα για την ελληνοποίηση του Τζορτζ Μπάλντοκ, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Θρύλος

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος!

Η αλήθεια είναι πως στο δεξί άκρο της άμυνας δεν έχουμε πολλές επιλογές. Ο Γκουστάβο Πογέτ, μάλιστα, κάλεσε μόνο τον Λάζαρο Ρότα στις τελευταίες κλήσεις.

Η λύση έρχεται από… Αγγλία μεριά όμως. Ο 29χρονος, Τζορτζ Μπάλντοκ, γεννημένος στην περιοχή του Μπάκιγχαμ, στις 9 Μαρτίου 1993, με γιαγιά Ελληνίδα, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο για να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα και να καταστεί εφικτή η κλήση του στη «γαλανόλευκη».

Πρόκειται για μια προσπάθεια η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και η οποία ωστόσο έχει μπει πια στην τελική ευθεία. Όπως όλα δείχνουν, είναι ζήτημα χρόνου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Εκφράζεται επίσης η αισιοδοξία πως έως τον προσεχή Ιούνιο θα έχει το δικαίωμα να παίξει για την Εθνική Ελλάδας. Δηλαδή στο ερχόμενο Nations League πιθανότατα θα καταφέρει να παίξει.

Αν ολοκληρωθεί η παραπάνω εκκρεμότητα με την Εθνική, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κάνει τις κινήσεις του για τον Μπάλντοκ…