Προετοιμασία τέλος για τον Ολυμπιακό Κ19, που αντιμετωπίζει την Τετάρτη 11/12 τον Ερυθρό Αστέρα Κ19 στο Ρέντη.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή που θα αντιμετωπίσει τους Σέρβους στις 17:00 της Τετάρτης, με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2.

Αναλυτικά η αποστολή:

UEFA Youth League: Από τον Ολυμπιακό, στην Μπαρτσελόνα η κούπα!
UEFA Youth League: Από τον Ολυμπιακό, στην Μπαρτσελόνα η κούπα!

Τζολάκης, Στουρνάρας, Τσάβος, Φρέρης, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης, Μαρτίνης, Κεραμίδας Νεοφυτίδης, Νικόλης, Μπέλιτς, Λιάτσος, Τσέλιος, Κατσαβάκης, Φέκκας, Γεωργακόπουλος, Ντότης, Σουρλής, Μπουλάρι, Βοΐλης.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24