Η "καψούρα" του ηγέτη των "ερυθρόλευκων", το "άκυρο" πριν από χρόνια και οι συνθήκες για να "σκάσει" η βόμβα της δεκαετίας!

Τον πολύμπειρο αργεντίνο Χαβιέ Μασεράνο θέλει ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος και ηγέτης του συλλόγου μας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα “αυτιά” του thrylos24.gr, έχει κατατεθεί πρόταση, την οποία και σκέφτεται αρκετά σοβαρά ο σούπερ σταρ Μασεράνο, με πάρα πολλές πιθανότητες να κάνει το μεγάλο βήμα και να έρθει στη χώρα μας, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Από την πλευρά του, το αφεντικό του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την συγκεκριμένη προοπτική και εξέφρασε την επιθυμία να τον αποκτήσει, προκαλώντας ντελήριο στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η πρόκριση ή μη, στην επόμενη φάση για το Europa League. Με ενδεχόμενη πρόκριση, η πρόταση του Θρύλου στον εν λόγω παίχτη, θα είναι πολύ πιο ελκυστική, απ’ ότι θα είναι με τον Ολυμπιακό να συμμετέχει μονάχα στις εν ελλάδι υποχρεώσεις του.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται λοιπόν, πως με την ενδεχόμενη έλευση του Μασεράνο, ενισχύεται τρομερά η μεσσαία γραμμή, αφού ο παίχτης αγωνίζεται σε θέση που η Διοίκηση της ομάδας θέλει να ενισχύσει περαιτέρω.

Αν ολοκληρωθούν αισίως όλα αυτά, θα μιλάμε για μία από τις καλύτερες μεταγραφές που έγιναν στην Ελλάδα και σίγουρα για μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση στην Ευρώπη.

Δείτε κάποιες στιγμές του παίχτη: