Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, αποφασίζοντας να παραχωρηθούν οι διεθνείς παίκτες του Θρύλου, ενόψει των αγώνων με την Τουρκία.

Οι ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο. Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, με τους τρεις άνδρες να δίνουν τα χέρια για τη συμμετοχή των διεθνών του Ολυμπιακού, στα παράθυρα της FIBA.

Να θυμίσουμε πως στο πλαίσιο των Προκριματικών Αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Τουρκία. Πρώτα στα Λιόσια στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ στις 28 του ίδιου μήνα θα αγωνιστεί εκτός έδρας.

Σχετικά με το παραπάνω όμως, μπορεί να έδωσε τη συγκατάθεσή της η ΚΑΕ, όμως θα αποφασίσουν κι οι ίδιοι οι παίκτες αν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Άλλωστε, μια μέρα νωρίτερα, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Αρμάνι στο ΣΕΦ.

Αν τελικά είναι θετικοί να αγωνιστούν οι Πειραιώτες, μιλάμε για τη συμμετοχή του Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γιώργου Πρίντεζη, ενώ και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει τονίσει πως θα δώσει το “παρών” στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ με την χώρα μας.