Έγιναν γνωστές οι 17 αθλήτριες που θα ξεκινήσουν σταδιακά προετοιμασία με την Εθνική Γυναικών ενόψει του μεγάλου ραντεβού του Eurobasket.

Η μεγάλη είδηση ήταν η επιστροφή της αρχηγού του Ολυμπιακού, Αγγελικής Νικολοπούλου! Θα κλείσει έτσι όμορφα την καριέρα της στην Εθνική, με τη συμμετοχή στο Eurobasket που θα διεξαχθεί στη χώρα μας! Αντίθετα, η Άννα Σπυριδοπούλου δεν κλήθηκε και όπως όλα δείχνουν, δεν θα την ξαναδούμε με τα γαλανόλευκα.

Νέο πρόσωπο η Ιωάννα Κριμίλη. Η Κρητικιά γκαρντ θα διεκδικήσει επιτέλους την πρώτη της συμμετοχή με την Εθνική Γυναικών, ολοκληρώνοντας τη διαδρομή της στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, όπου «βομβάρδισε» τα καλάθια! Ήταν βασικό μέλος των μικρών Εθνικών.

Επίσημο: Επιβεβαίωση Thrylos24.gr και στον πάγκο η Δρακάκη!
Επίσημο: Επιβεβαίωση Thrylos24.gr και στον πάγκο η Δρακάκη!

Δεν κλήθηκαν Κολλάτου, Ντάνου και Χρ. Αναστασοπούλου. Οι επιλογές ήταν οι γνωστές. Στην Εθνική δεν ψάχτηκαν για άλλα νέα πρόσωπα, ακόμη και από την Α2.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24