Η Εθνική Ελλάδος κοντράρεται απέναντι στη Λιθουανία στους «8» του Eurobasket με σκοπό τι νίκη φυσικά.

Η «επίσημη αγαπημένη» κοντράρεται με τη Λιθουανία στους «8» του Eurobasket, με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά. Η γαλανόλευκη μετά το πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα στο Ισραήλ, καλείται να τελειώσει την σκληροτράχηλη ομάδα των Λιθουανών, η οποία με τη σειρά της άφησε εκτός τη Λετονία (88-79).

Η Εθνική μας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης (9/9). Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στα ΜΜΕ, σχετικά με το συγκεκριμένο ματς. Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Έλληνας Τεχνικός.

Εθνική: Η άστοχη δήλωση του προπονητή του Ισραήλ για Αντετοκούνμπο
Εθνική: Η άστοχη δήλωση του προπονητή του Ισραήλ για Αντετοκούνμπο

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα ακόμη παιχνίδι νοκ άουτ. Είμαστε έτοιμοι και δεν περιμέναμε να προετοιμαστούμε τώρα για τα νοκ άουτ. Προετοιμαζόμαστε από την πρώτη ημέρα για αυτά τα παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι, ήρεμοι και συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουμε και να εκτελέσουμε το πλάνο μας».

Ο Ντόρσεϊ επίσης, είπε: «Δεν κοιτάμε καν μπροστά στον επόμενο εναντίον της Λιθουανίας, πρέπει πρώτα να τους μελετήσουμε, να δούμε τι κάνουν καλύτερα, να παρακολουθήσουμε το υλικό και να επιστρέψουμε στη δουλειά. Έχουμε μόνο μία μέρα μεταξύ των αγώνων και είναι σημαντικό να ετοιμαστούμε. Νομίζω ότι έχουμε την ποιότητα για το χρυσό, γι’ αυτό είμαστε εδώ».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.