Η Εθνική Ελλάδας αναχώρησε για το Ηράκλειο, όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με απέναντι σε Σλοβακία (07/06, 21:45) και Βουλγαρία (10/06, 21:45).

Για το Ηράκλειο ταξίδεψε σήμερα (6/6) η Εθνική μας ομάδα, ενόψει των δύο φιλικών που είναι προγραμματισμένο να δώσει στο Ηράκλειο Κρήτης. Η Ελλάδα αναχώρησε από το «Ελ.Βενιζέλος» στις 11.30 το πρωί.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο, στις 7 και 10 Ιουνίου στις 21.45 το βράδυ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να τσεκάρει πρόσωπα ενόψει των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ακολουθούν.

Εθνική Ελλάδας: Αναχώρησε με προορισμό το Ηράκλειο
Εθνική Ελλάδας: Αναχώρησε με προορισμό το Ηράκλειο

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής:

Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Μουζακίτης, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Φούντας, Καρέτσας, Δουβίκας, Μπακασέτας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24