Ένας άνδρας 84 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν, είναι ο 100ος νεκρός από την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας

Ένας άνδρας 84 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν, είναι ο 100ος νεκρός από την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας, 48 ημέρες μετά την διάγνωση του πρώτου κρούσματος στην Θεσσαλονίκη και την μετέπειτα εξάπλωση του ιου στην χώρα.

Παράλληλα, ένας ασθενής έχασε τη ζωή του, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται στους 99. Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων ήταν τα 72 έτη.

Καιρός: Άστατος με… τοπικές βροχές τη Δευτέρα!
Καιρός: Άστατος με… τοπικές βροχές τη Δευτέρα!

Ακόμη, 73 ασθενείς νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, ενώ 16 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο. Οι ασθενείς στη ΜΕΘ έχουν μέση ηλικία τα 68 έτη.

Πηγή parapolitika.gr

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24