ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα πρέπει να λογίζεται πλέον ως παίκτης του Ολυμπιακού, κάτι που ήταν μέρες γνωστό, αρχίζει να επισημοποιείτε σιγά σιγά...

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή εδώ στο thrylos24.gr, ήταν και είναι ο παίκτης που θέλει σαν τρελός ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Μπορεί ο Λαιτί να αποκτήθηκε, αλλά αυτό δεν επηρεάζει και την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Μάλιστα υπάρχει ήδη συμφωνία, αλλά με μία υποσημείωση. Να είναι στην αναμονή ο Ολυμπιακός για το αν ο παίκτης βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Αν δεν βρεθεί κάτι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τότε η συμφωνία μπαίνει σε ισχύει και στην Euroleague η μόνη ομάδα που θα αγωνιστεί είναι ο Ολυμπιακός.

Μία κίνηση σπουδαία, που εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο επίπεδο τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει την νέα χρονιά ένα πλήρες υλικό στα χέρια του, ώστε να πάει την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα που αναφέρει: «Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα περιμένει να δει αν υπάρχει προοπτική στο ΝΒΑ. Αν όχι, θα παίξει στην EuroLeague με τον Ολυμπιακό!»

Δείτε το δημοσίευμα αναλυτικά: