Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση της ΓΣ του ΕΣΑΚΕ παρουσία του Ευάγγελου Λιόλιου, από την οποία εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις για τη λειτουργία της Επιτροπής Προαδειοδότησης.

Παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Ευάγγελου Λιόλιου, πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση της ΓΣ του ΕΣΑΚΕ, από την οποία προέκυψαν τροποποιήσεις στη λειτουργία της Επιτροπής Προαδειοδότησης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα (14/3) η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ παρουσία για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Ευάγγελου Λιόλιου σε επιβεβαίωση του πνεύματος συνεργασίας και ενότητας για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Το πρωτάθλημα του Σπανούλη και η… σιωπή 20.000 Παναθηναϊκών! (vids)
Το πρωτάθλημα του Σπανούλη και η… σιωπή 20.000 Παναθηναϊκών! (vids)

Στην συνεδρίαση εγκρίθηκαν από το σώμα οι τροποποιήσεις του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 Ν 2725/1999 (Κανονισμός όρων και προϋποθέσεων – κριτηρίων για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών) προκειμένου να γίνουν βελτιώσεις στην λειτουργία της Επιτροπής Προαδειοδότησης και να αντιμετωπιστούν προβλήματα που διαπιστώθηκαν στον πρώτο χρόνο της εφαρμογής του νέου νόμου.

Στην διάρκεια της συνεδρίασης ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις με τον πρόεδρο της ΕΟΚ με κοινή συνισταμένη την αναβάθμιση του επαγγελματικού μπάσκετ.

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που προηγήθηκε επιλέχθηκε μετά από εισήγηση του προεδρείου η εταιρεία μάρκετινγκ που θα συμβάλλει στην βελτίωση των επικοινωνιακών και διαφημιστικών λειτουργιών του Συνδέσμου»

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο δίαυλος επικοινωνίας για Μιλουτίνοφ!
Ολυμπιακός: Ανοίγει ο δίαυλος επικοινωνίας για Μιλουτίνοφ!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24