ΕΣΑΚΕ: «Αρωγοί στο φιλανθρωπικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ, ο οποίος γνωστοποίησε πως θα στηρίξει το φιλανθρωπικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού «Monday ‘s Game Night against COVID-19».


Ο ΕΣΑΚΕ απάντησε με ανακοίνωση σε όσους προσπάθησαν να σπιλώσουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού να στηρίξει την μάχη του ΕΣΥ κατά του κορονοϊού, αναφέροντας πως στηρίζει το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ «Monday ‘s Game Night against COVID-19».

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο ΕΣΑΚΕ αισθάνεται ως υποχρέωση του να ανταποδίδει στην κοινωνία την αγάπη των Ελλήνων για το μπάσκετ. Γι’ αυτό εδώ και χρόνια λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ενώ είναι αρωγός σε κάθε δράση που έχει ως στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και την ενίσχυση των πιο αδύναμων.

Τα μέλη του ΕΣΑΚΕ δε, έχουν μια αξιοθαύμαστη κοινωνική προσφορά σε όλα τα χρόνια διεξαγωγής του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου, ο ΕΣΑΚΕ και οι ΚΑΕ μέλη του θα σταθούμε αρωγοί στην υλοποίηση του φιλανθρωπικού προγράμματος της ΚΑΕ Ολυμπιακός «Monday ‘s Game Night against COVID-19» με χορηγία της ΕΡΤ, έχοντας λάβει γνώση ότι όλα τα έσοδα, τηλεοπτικά και χορηγικά, θα διατεθούν σε δράσεις αντιμετώπισης της πανδημίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ».

Διάβασε επίσης