Οι εργαζόμενοι του ΣΕΦ ξεκίνησαν απεργία με αφορμή το νέο πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Πειραιά, χωρίς αυτό να επηρεάζει το αιώνιο ντέρμπι.

Οι εργαζόμενοι του ΣΕΦ ξεκίνησαν απεργία σήμερα (13/03) με αφορμή το νέο πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Πειραιά, χωρίς ωστόσο αυτό να επηρεάζει το αιώνιο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο (14/03, 19:45, Novasports Prime) στο φαληρικό γήπεδο για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς υποχώρησαν προκειμένου να μη δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα σε αυτό.

Ακολουθεί αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας: “Σύμφωνα με πληροφορίες και σχέδια που έχουν διαρρεύσει, ετοιμάζεται νέο πολεοδομικό σχέδιο από το Δήμο Πειραιά που σκοπό έχει να θέσει σε κίνδυνο τόσο τον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. (400 στρέμματα) όσο και τις κτιριακές εγκαταστάσεις. Επειδή και η Διοίκηση του Σ.Ε.Φ. δηλώνει άγνοια στα ανωτέρω και απαντήσεις δεν έχουν δοθεί, οι εργαζόμενοι του Σταδίου θα προασπίσουν με όλες τις δυνάμεις τους και με κάθε μορφής αγώνα τα συμφέροντα του οργανισμού. Κηρύττοντας απεργία από Τετάρτη 13/03/2024″.

Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί
Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.