«Έρχεται τριήμερο φωτιά, όλοι γήπεδο και στα τρία ματς»

Ο «δυναμίτης» κάνει το δικό του κάλεσμα για το προσεχές ερυθρόλευκο τριήμερο, με τις κρίσιμες και σημαντικές αναμετρήσεις σε πόλο Ανδρών-Γυναικών και χάντμπολ!

Μελίνα Μερκούρη

Καλησπέρα αδέλφια μου γαύροι…

Έρχεται τριήμερο φωτιά στον Ερασιτέχνη μας! Ξεκινώντας την Τετάρτη στο πόλο Ανδρών, όπου η ομάδα μας παίζει με αντίπαλο την Βερόνα, για την τελευταία αγωνιστική του LEN Champions League, σε ένα κρίσιμο ματς για τη δεύτερη θέση.  Πρόκειται για ένα κομβικό ματς που όλοι πρέπει και οφείλουμε να δώσουμε το «παρών».

Την Πέμπτη θα πρέπει να επισκεφτούμε ξανά το Παπαστράτειο, μετά το επικό και μάγκικο «διπλό» στο Λαιμό επί της Βουλιαγμένης, ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη σειρά με την …πνιγμένη! Οπότε, καταλαβαίνετε ΄λοι πως με νίκη στον Πειραιά, παίρνουμε για άλλη μια χρονιά το πρωτάθλημα! Το καθήκον μας είναι να είμαστε εκεί και να βοηθήσουμε τα κορίτσια μας να σηκώσουν την κούπα. Παράλληλα, να στείλουμε…φιλάκια στην Αλεξία!

Παρασκευή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ρέντη, για τον πρώτο τελικό με τα χανούμια στο χάντμπολ Ανδρών. Τα λόγια είναι -προφανώς- περιττά. Όλοι Ρέντη για να κάνουμε το 1-0 στη σειρά αγώνων και να διεκδικήσουμε άλλη μια κούπα. Μια κούπα που θα φέρει άλλο ένα νταμπλ για το τμήμα αυτό.

*Ο Ερασιτέχνης ανήκει στην «7».

** Όλοι γήπεδο και στα τρία ματς διότι είναι σημαντικά!

***Ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω η «Θύρα 7»!

Διάβασε επίσης